mandag den 28. marts 2011

Deadline

Nu vil jeg være færdig... Måske ligeså meget fordi jeg er ved at have styr på hvad der skal stå i den næste roman så derfor er det ved at være på tide at jeg bliver færdig med Beskytter.


Jeg har en forestilling om at jeg står med et færdigtrykt eksemplar (med ISBNnummer og hele pivtøjet) af min egen bog inden jeg fylder år i juli måned. Jeg har længe været af den opfattelse at det letteste (og hurtigste) vil være at udgive den selv på f.eks. www.bod.dk, der er et sted hvor man for sølle kr. 449,- inkl. moms kan få trykt sin bog og få den gjort tilgængelig på diverse hjemmesider, heriblandt saxo.dk. Når så nogen falder over den og beslutter sig for at købe den bliver den trykt på bestilling så ikke noget med at have et stort oplæg liggende.


Men, men, men... Nu har hele romanen fået en makeover, kæresten har læst korrektur (jeg er en klovn til at sætte kommaer) og så har hun også fanget de værste fejl (f.eks. sådan noget med at tage tøj på før man går i bad) og så tænker jeg at jeg skylder mig selv, at sende dette litterære mesterværk til et ”rigtigt” forlag..


Så tidsmæssigt så regner jeg med ca. 15 dage hos BOD (i tilfælde af at de ”rigtige” forlag siger nej og jeg stadig vil have eksemplaret inden min fødselsdag) så er vi ved den 1. juli. Hvis den skal til forlag inden da så skriver de fleste forlag at de skal bruge omkring 3 måneder på at gennemgå et manuskript. Så er vi ved 1. april at den skal sendes afsted.


Inden da skal jeg:


- Have kæresten færdig med at læse korrektur
- Have godkendt de rettelser kæresten har lavet
- Have tweaked min backstory så den spiller max ;)
&
- Have fundet tre forlag der udgiver danske spændingsromaner


Status er lige nu:


Dage tilbage: 4
Total længde 493 sider
korrektur: Mangler 95 sider
Godkendelse: Mangler 146 sider
Forlag der udgiver danske spændingsromaner: Mangler at finde og kontakte 3 stk.

Ingen kommentarer: