tirsdag den 10. april 2018

Spicechallenge - Hot Karry

Så skete det endeligt..

Vi fik taget hul på vores spice challenge... I weekenden fik jeg forsøgt mig med pulled beef... Oksespidsbryst har jeg lavet i sous viden et par gange nu med taco rub, men denne gang tænkte jeg... Barbecue rub og så en gang barbecuesauce efter den var trævlet. Det blev rigtig rigtig godt og der skal nok komme et indlæg om det når jeg lige får ramt helt rigtigt med udskæring, tid og temperatur :)

Anyway... Til vores pulled beef fik vi coleslaw og siden det kun var sønnen, mig og mine forældre (Der i øvrigt kunne spise udenfor i det gode vejr) så kunne vi ikke bruge et helt hvidkål. Så til den anden halvdel besluttede vi os for brunkål... Det blev her til aften til Karrykål..

Det endte med at blive starten på vores spicechallenge :)Karrykål med oksekød
Som jeg lavede det. Originalen fundet her

  • 600 gr. hvidkål i strimler
  • 2 løg
  • 500 gr hakket ko
  • 1 tsk revet ingefær
  • 2 tsk stærk Karry
  • 1 spsk olie
  • 1 tsk salt
  • 1 dl. Vand
  • Peber

Fremgangsmåde:
Skær løg og hvidkål i strimler. Varm olien på panden og brun karryen i den. Tilsæt herefter ingefær, løg og kød. Brun køddet af og tilsæt hvidkål og vend det godt rundt. Tilsæt vand og lad det simre under låg til hvidkålen er mør.

Sønnen spisten 3-4 portioner og er vildt meget fan. Han mente dog det ville være bedre med kylling, men det er helt sikkert godt med sød chili sauce :)

Christian W. Jensen

Ingen kommentarer: