torsdag den 24. januar 2013

Gode ting starter med F

Det er nu min teori at de fedeste titler starter med F...

Jeg har nu 3 af dem og jeg synes selv de alle sammen er ret seje...

Den første titel jeg har med F er Far... Denne har jeg haft i 2701 dage og er helt klart den titel der har bragt mest glæde ... F.eks. så var min søn i Riga i julen og der fik han et digitalkamera... og da han så kommer hjem siger han sætningen: "Jeg har fået et kamera og jeg har taget madbilleder far!"... så er han godt nok sin fars søn...

Den næste titel har jeg haft i 528 dage... Dem, der læser min blog og gjorde det i august 2011 vil have fundet dette indlæg. Det var den dag jeg blev udgivet Forfatter... Denne titel har bragt knap så meget glæde som den første... Jeg havde rigtig meget underholdning ud af at skrive Beskytter, men det er stadig ikke blevet en overskudsforretning. Men den personlige tilfredsstillelse ved at have min bog liggende forfattere som Jussi Adler Olsen.. Det er sq da fedt uanset forskellen på salgsantallet :)

Den sidste fede titel jeg har fået med F fik jeg i går så den har jeg haft i lige præcis en dag... Fysioterapeut..

Tadaaaa!!
Autoriseret fysioterapeut og skide stolt af det :)
For meget lang tid siden blev jeg uddannet butiksassistent... derfra gik jeg videre til at blive massør... mere eller mindre frivilligt... men jeg fandt ud af at jeg bedre kunne lide massørjobbet en butiksjobbet for det der lokkede var kontakten til andre mennesker... Grunden til at jeg valgte at tage fysuddannelsen var delvist at jeg måtte erkende at 7 timers massage om dagen, 5 dage om ugen ikke var den smarte måde at tjene til livet. Den anden grund til videreuddannelsen var, at jeg fandt ud af at det jeg gjorde rent faktisk havde en effekt på dem der kom til mig.... Granted: Uden at behandle den underliggende årsag så er massage langt hen ad vejen symptombehandling, men når de rejste sig fra min briks havde de det i størstedelen af tilfældene det bedre end da de lagde sig... Hvilket også er en fed følelse...
De to første F-titler er i bund og grund ret egoistiske.. Jeg tror ikke verden er blevet bedre på grund af Beskytters udgivelse.. og med mindre sønnen gør alvor af sine planer om at blive en superhelt a la Iron man når han bliver voksen, så er det nok heller ikke den titel der gør verden til et bedre sted... Men målsætningen som fysioterapeut er fra nu af, at aflevere patienter/borgere/brugere i bedre stand end da de ankom... Nu skal jeg bare ud og finde jobbet der gør det muligt.

Mere om det senere.. Men som du forresten måske har bemærket så er der billeder med i dette indlæg.. Jeg har haft lidt problemer med at indsætte billeder og videoer i mine indlæg og det har resulteret i at jeg har installeret Google Crome som erstatning for Mozilla Firefox... og med crome er der ingen problemer med at indsætte billeder.. hvilket giver mig anledning til at tro mine tidligere problemer skyldes browser og ikke blogger.com ... :) Dette kaldes for klinisk ræssonering... Lidt ligesom hvis en patient ikke kan bevæge sin arm selv... men den godt kan bevæges hvis terapeuten gør det.. Så er der noget der tyder på at problemerne stammer fra musklerne og ikke leddene :)

Christian W. Jensen

5 kommentarer:

Anna Banana Butterhair sagde ...

Faster er også en mega cool titel at have der starter med F :)

heidi sagde ...

Til lykke med det sidste F :-)

Christian W. Jensen sagde ...

@Anna: Helt enig med at Faster også er en cool titel der starter med F... Dog er den delvist afhængig af min titel som Far så derfor sparker min titel din titels bagdel :P

Christian W. Jensen sagde ...

@Heidi: Tusind tak skal du have... og velkommen tilbage... Det er efterhånden længe siden jeg har blogget (altså de sidste tre indlæg), men det er rart at se du stadig hænger i :)

heidi sagde ...

Jo jo, jeg er skam stadig med. Kan jo følge med via Google Reader og se når der kommer nye indlæg så jeg behøver ikke selv at tjekke :-)