torsdag den 31. maj 2012

Netværk med mad v. 3

Igen igen... Hvis torsdag er den officielle netværk med mad burger aften så kan jeg jo ikke servere burgere hvis NMM holdes en fredag aften, vel?
Derfor har jeg besluttet at lave menuen om til morgendagens netværk med mad... Ja det er kort varsel (igen) men erfaringer viser at impulsive beslutninger (især når det gælder mad) oftest spænder ret godt af..
Menuen i morgen aftenn kommer til at være mexikansk inspireret. Det bliver mexikanske kødboller i krydret tomatsauce ( en opskrift jeg har fra min fader) ... Dertil kommer der lidt assorterede texmex tapas a la santa maria, men selvfølgelig med hjemmelavet pesto, tostaditas,  marinerede rødløg og hvad jeg nu ellers får tid og lyst til... Sidste gang jeg havde netværk med mad så blev der jo spist op hvilket jeg ikke kan have hængende på mig ;-)
Drikkevarer medbringer du selv til eget brug og vi spiser som sædvanlig omkring 18.15 og også som sædvanlig er der fælles borddækning fra kl 17.45... ( kan jeg forresten godt skrive "sædvanligvis" når det kun er 3. gang.
Anyway... Meld dig til begivenheden på facebook eller send mig en mail på chrwjensen [snabela] gmail.com

2 kommentarer:

Lone Kim Rasmussen sagde ...

Tusind tak til Karen og Kristian for en hyggelig aften med godt selskab. En tysk famile på fire i en karatemand med en god appetit og hang til tegnefilm.

Anonym sagde ...

Den tyske familie på fire siger også mange tak for en dejlig aften i selskab af nogle søde mennesker, og ikke mindst fantastik lækker mad. Tusind tak til Karen, Christian og Alexander siger
Dietmar, Anne, Sina og Thanh