søndag den 2. april 2017

3. år.

Jamen det kan ikke blive ved det her... Hvordan kan der pludselig ske så meget i mit liv at jeg begynder at blogge næsten dagligt? Dunno, men lad nu være med at vænne jer til det for det kan da kun ende med skuffelse :)


Anyway... I lørdags var det præcis 2 år siden at vi flyttede ind på nuværende adresse. Det ved jeg fordi det fortalte facebook mig i morges da jeg vågnede. Jeg har altid været den sociale type og det har ikke ændret sig siden vi flyttede herud på "landet". Da vi boede med sønnens bonusmor, så havde vi en "isbryder" i form af et tapet i entreen med en masse billedrammer på. Det var lidt svært at tage med til den nye lejlighed så derfor blev vi nød til at finde på en ny isbryder. Det tog lidt tid men vi endte med at hænge et lærred på 50x60 cm. op i entreen og bruge den som gæstebog for dem der havde spist hos os.


Som det måske kan ses på mængden af tekst så havde vi væsentlig flere middagsgæster i det første år (den nederste) end vi havde i det andet år vi boede her. Men nu har vi sat den nye tavle op og vi har allerede fået den første hilsen på den så vi er godt i gang :)

Christian W. Jensen

Ingen kommentarer: