søndag den 16. juni 2013

Netværk med Mad... Summeredition '13

Så skete det igen...

Gutten her fik overskud til at arrangere en gang netværk med mad :) og jeg tror faktisk også tidligere jeg har nævnt at der skal være en sommer-Giveaway af Beskytter...

First things first.. Netværk med mad.. For dem der ikke kender konceptet, så er det en undskyldning for mig til at lave en masse mad og eftersom jeg er udenrigsminister (ham den udadvendte der sørger for familiens sociale liv) så er det en god måde at sikre vi møder nye mennesker men på "hjemmebane"

Du kan læse alle de kedelige detaljer HER

Datoen er sat til den 12. juli.... som altid regner jeg med at vi spiser omkring 18-18.15 men kom bare engang efter 17.30 tiden.. Det er lettere at falde i snak med nye mennesker mens man har noget at lave.. som f.eks. at dække bord :)

Vi har netop i dag besluttet at menuen kommer til at bestå af:
- Pulled Pork,
- Spareribs,
- Coleslaw
- Burgerboller
- ect. (hvis jeg finder på mere jeg skal prøve så er jeg dækket ind)

Tilmelding på Facebook-siden.. hvor der i øvrigt kommer en Giveaway så snart jeg har fundet ud af hvordan den skal løbe af stablen :D - Så husk at synes om den når du er derinde ;)


Christian W. Jensen

Ingen kommentarer: