søndag den 14. juli 2019

House todo part 2

Dagens første indlæg er faktisk fra i fredags. Det der med at have hedder house to-do part 2 og det er ikke så meget fordi vi får lavet det vilde på huset i dag. Tasja var afsted med børnene så de kan være sammen med deres far i weekenden og var først hjemme engang til aften... jeg var i Støvring og fik handlet inden jeg kører hjem igen.

Vi gjorde det for en uges tid siden, tror jeg, at vi oprettede et keep-notat og delte det med hinanden og så tilføjer vi opgaver til det efterhånden.

Pt. Står der ting som f.eks. sæt krog op til sansegynge og hæng lamper op i stuen og køb et vinkelstykke til afløbet ved vaskemaskinen sammen med andre små og større opgaver.

Det lyder måske simpelt, men vi fandt ud af i den første uge at der er SÅ mange ting vi gerne vil have lavet og for sådan en som mig så kan det være svært at bevare fokus uden at blive distraheret og på denne måde kan vi også begge tilføje til og plukke fra samme liste.

Anyway... ideen med fredags emne var egentlig at lave en ny fane her på bloggen men min/vores to-do liste for huset med de projekter vi gerne vil have lavet og så efterhånden som de bliver lavet kan jeg linke til dem fra den side. For let's face it... krydderiudfordringen blev ikke den succes som vi havde håbet på :-) lige nu er krydderierne pakket ned i to store flyttekasser i stuen, men når vi får tapetseret køkkenet så er planen at få sat hylder op a la det jeg havde i den gamle lejlighed så jeg kan komme til dem igen.

Men ja.. på house to-do listen står køkkenet og datterens værelse som vi har slået hul i væggen på her de sidste par dage. Dertil har jeg et ønske om at få lavet et udekøkken, vi vil gerne have en terasse ved vores havedør, vi skal have elektrikerbesøg på et tidspunkt, vi vil gerne have en flisesti rundt om huset, og så kunne jeg godt tænke mig at få gjort stalden mere brugbar... sidstnævnte er langt fra en topprioritet, men mere sådan et når vi får tid og penge til det.
Så skal der males loft i flere af husets rum og vi skal have blændet nogle døre af. Ved ikke helt om dør-afblænding skal være et separat punkt på to-do listen eller om det skal på værelses--punkterne.. nå ja.. så bliver det også en festdag den dag sidste kasse er pakket ud.
Trampolin var klar til brug allerede 2. juli


Billedet fanger ikke helt den orange farve på tapetet, men datteren vil i hvert fald gerne have malet
7-stens overlægger på pladsIngen kommentarer: