mandag den 24. februar 2014

Første dag på jobbet.

Det har været heeelt vildt stille her på bloggen de sidste magne uger... Jeg undskylder ikke (og så alligevel :)) for bloggen her, er tiltænkt et mentalt frirum ligesom mine skriverier del 1 og del 2. Og det er bare ikke sjovt når klappen er gået ned...

ANYWAY... Grunden til at jeg har blogget i dag skyldes en snak jeg havde torsdag i uge 7. Jeg havde ringet lidt med dem i forvejen og det endte ud med en samtale hos Rebild kommune, hvilket er endt med at jeg nu er startet i løntilskud som fysioterapeut dernede. I dag har været den første dag og hvilken dag. Det er jo den klassiske: "Goddag jeg hedder [indsæt navn nr. 23542354 i dag] og efter 6 timer efter havde mit stakkels lille hoved fået nok. Det faldt heldigvis sammen med at der ikke var mere for i dag. Den store forkromede plan er at jeg skal være med lidt over det hele, hvilket passer mig fint.. Det er længe siden jeg har brugt min fys-viden og jeg glæder mig til at få den støvet af og sat til nytte.

Kun lige et kort indlæg denne gang (Har jo også lige smidt nogle gode opskrifter på bloggen) for vi skal snart spise og så står den på bueskydning i aften. Det bliver ok lige at klare hovedet så jeg er klar til sansebombardementer igen i morgen :)Denne hang på mit kontor i min (korte) karriere hos Rehabiliteringscenter for Flygtninge. Lige så snart jeg får spyttet mig en klat på den nye arbejdsplads kommer den også op at hænge der. Med mindre selvfølgelig jeg får den oversat til dansk.. Så kan det være jeg får lov til at hænge den op i træningssalen :)


Christian W. Jensen

Ingen kommentarer: