tirsdag den 6. august 2019

Antiklimatisk much?

Så skete det!

Nu kan vi endelig sige at vi har set hele vores grund uden at lyve :) I går mandag, efter arbejde havde vi samlet hele familien til at bryde døren ned til den tilbygning der har stået urørt i, hvad der ser ud til at være, mange mange år...

Da vi var ude for at se på huset i sin tid så forsøgte jeg at kigge derind men konstaterede ret hurtigt at døren dertil ikke havde det så godt, så dengang opgav jeg projektet.

Efter indflytning så var det at Melle (katten) fik lov til at stifte bekendtskab med "udenfor" i gårdhaven og fordi vi var bange for at hun kunne hoppe op på det sammenfaldne tag og derfra videre ud i verdenen, så undlod vi at åbne op indtil Melle havde fundet sig til rette... Men da det var sket så var sønnen på ferie og jeg havde lovet ham ikke at åbne op derindtil uden han var med. Så ja..

Spændende hvad der gemmer sig af skatte?


I går var første gang hvor vi alle sammen var hjemme og der ikke skulle tage hensyn til katten. Jeg hentede et koben og en hammer, men det viste sig at være voldsom overkill.

Et solidt greb i døren og så kunne den trækkes af


Bygningen er ca. 10 gange 4 meter udvendigt og den eneste indgang er den grønne dør fra gårdhaven. På den modsatte side er der nogle vinduer som jeg har forsøgt at kigge ind af, men meget støvede glas og dårligt lys, samt at jeg er kongen af ønsketænktning fik mig til at tro at jeg havde set en gammel trætønde derinde som jeg var meget spændt på at se hvilken tilstand den var i.


Og nuuu... Trommehvirvel!

Skattene var: En stak træ, der heldigvis er så tørt at det kan flyttes ind i brændestablen. og min "trætønde" der viste at være en grøn plastik kompost

Ud over træ og en kompostspand så står der i hjørnet en masse net som havde været brugt til at indhegne gårdhaven og en enkelt tagplade eller to. Både dem i stål som har været på denne bygning og nogle gamle tagplader som tidligere har været på huset.


Ja... Det var rimelig antiklimatisk kan jeg godt fortælle :D Det mest positive der er at sige om det er at gulvet ser ud til at være nogenlunde plan, omend meget beskidt og fuld af blade der er faldet ned gennem loftet... og så ser det ud til at der er trukket strøm fra huset oppe under loftet.

Jeg tænker at jeg skal have lavet en brændestabel inde i stalden og så får jeg flyttet alt træet fra udbygningen til stalden og så skal jeg se hvordan jeg får understøttet taget så det er sikkert at gå rundt derinde mens jeg får ryddet op.

Christian W. Jensen

Ingen kommentarer: